Yeni otomobil almak isteyenler dikkat! Taşıt kredisi faiz oranları açıklandı

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından taşıt kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kredi kampanyasındaki faiz oranları da vatandaşlar ile paylaşıldı. Bu kredi kampanyası sıfır veya en fazla 5 yaşında olan araçlar için kredi verileceği ifade edildi.

60 AYA KADAR VADE

Yapılan açıklamada “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” denildi.

Kredinin sıfır veya en fazla 5 yaşında olan arabalar için kredi verileceği belirtilerek 60 ay vade imkanı sağlanacağı ifade edildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Kredi kampanyasının özellikleri ise şöyle oldu:

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

ÖRNEK ÖDEME VE BAŞVURU 

Taşıt kredi kampanyasına şube, web sitesi, mobil uygulama, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca 75 bin lira kredi 48 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı ile aylık ödeme 2 bin 495 lira oluyor.

Exit mobile version