Yenilenen PlayStation Plus Tanıtıldı! Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Ülkemizde son zamlardan etkilenmeyen sektör kalmadı. Oyun konsollarının fiyatları inanılmayacak seviyelere geldi. Konsolların yanı sıra, konsol oyunlarının fiyatları 1000 TL ve üzerine çıkmış durumda. Hal böyleyken, konsol almak isteyenler daha sonra oyunlara vereceği parayı biraz hesaplayınca bu isteğinden vazgeçebiliyor.

Konsollar fiyatlarının ve konsol oyunlarının bu kadar yüksek olduğu oyun dünyasında, son yıllarda oldukça sık kullanılan abonelik sistemleri dikkat çekiyor. Konsol üreticileri sundukları bu abonelik sistemi ile kullanıcılara her ay oyunları ücretsiz bir şekilde sunuyorlar. Yalnızca aylık abonelik ücreti ödeyerek, her ay değişen içeriklerden faydalanabiliyorsunuz.

Avrupa ile Aynı Anda 22 Haziran’da Kullanımda

Türkiye’de en çok kullanılan oyun konsolu olan Sony PlayStation, PlayStation Plus ve PlayStation Now hizmetlerini birleştirerek yeni abonelik sistemini duyurdu. Yine PlayStation Plus ismini alan bu abonelik sistemi, üç farklı abonelik planı içeriyor. Bulut sistemi ile kaydedilen oyunların korunduğu ve profillerle eşleştirme imkanı verirken, abonelik kapsamına göre her ay oyunlardan ücretsiz bir şekilde yararlanma fırsatı sunuyor. Yenilenen PlayStation Plus’ın Türkiye’de hizmete sunulacağı tarih belli oldu. Avrupa ile aynı anda, ülkemizde 22 Haziran 2022 tarihinde hizmete girecek.

3 farklı abonelik paketi sunan PlayStation Plus, seçtiğiniz pakete göre farklı avantajlardan farklı fiyatlarda yararlanmanızı sağlıyor. Fiyatları birbirinden farklı olan bu abonelik paketleri için ödeme planları ise aylık, üç aylık ve yıllık şekilde olabiliyor.

PS Plus Essential: en uygun fiyatlı abonelik paketidir. Her ay iki oyunu ücretsiz olarak sunan bu pakete ayrıca özel indirimler ve bulut depolama özelliği de eklenmiştir. Çok oyunculu oyun modlarına erişim sağlar. Önceki PS Plus ile aynı özelliklerde diyebiliriz.

PS Plus Extra: PS Plus Essential’daki bütün özelliklerine sahiptir. Ayrıca 400 oyun civarında ücretsiz oyun kataloğu sunar.

PS Plus Deluxe: PS Plus Essential ve PS Plus Extra’daki tüm özelliklere sahiptir. Buna ek olarak 350’ye yakın ücretsiz ek oyun kataloğa eklenmiştir. Ayrıca eski PlayStation oyunlarına da erişim imkânı sağlıyor.

Exit mobile version