Yenilgiyi hala hazmedemeyen Survivor Nagihan Karadere, oklarını yeni şampiyon Nisa’ya çevirdi! Nagihan Karadere’nin sözleri, şaşkınlık yarattı!

Bu sene düzenlenen Survivor All Star yarışmasına katılan ve aynı yarışmada toplamda 3’üncü kez performans sergilemiş olan milli atlet Nagihan Karadere, yarışma bitmiş olmasına rağmen paylaşımlarına devam ediyor.

Oldukça savaşçı bir ruha sahip olduğunu katıldığı her Survivor sezonunda kanıtlayan Nagihan Karadere, erkek yarışmacıların karşısında dahi sergilediği üstün performanslar ile her sezon favori olarak gösterildi. Ancak katıldığı hiçbir sezonda şampiyonluğu elde edemeyen Nagihan Karadere, bu sene diğer yarışmacılara göre performansı daha düşük olarak değerlendirilen Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu ile ilgili imalı paylaşımlarda bulundu. Önce Acun Medya ekibini hedef alan Karadere, bu kez de Twitter hesabından yaptığı beğeniler ile Nisa’nın şampiyonluğuna tepki gösterdi.

Acun Medya Ekibine Seslenmişti!

Sezonun başından sonuna kadar ciddi sakatlıklar geçiren ve üstün performansına rağmen yarı finale kalamadan yarışmaya veda eden Nagihan Karadere, Dominik dönüşü hastanede tedavi altına alındığı için final gecesine katılamamıştı. Nisa’nın şampiyonluğu açıklanana kadar Instagram hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmayan Karadere, şampiyon belli olur olmaz uzun bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşıma “bundan sonra parkurlar hazırlanmasın, kimsenin aşil tendonu kopmasın, kimse bir sayı alacağım diye kolunu bacağını bırakmasın” notunu düşen Karadere’nin, bu paylaşımı ile SMS sonucu birinciliği açıklanan Nisa’ya ve Acun Medya ekibine sitemde bulunduğu iddia edilmişti.

Nisa’nın Halk Tarafından Seçildiğine İnanmıyor!

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı beğeniler ile gündeme gelen Nagihan Karadere’nin Nisa’nın halk tarafından seçildiğine inanmadığını yazan bir sosyal medya kullanıcının paylaşımını beğenmesi, dikkatlerden kaçmadı.

“Destek Hesapları Fake!”

“Nisa’ya açılan destek hesapları, Z kuşağının fake hesapları” yazılı bir paylaşımı da beğendiği görülen Nagihan Karadere’ye, Nisa’nın cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Exit mobile version