Yeşilçam’ın usta oyuncusundan kötü haber: Böyle duyuruldu!

Yeşilçam’ın usta oyuncusundan kötü haber geldi. 4. kez kansere yakalanan Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan, geçtiğimiz aylarda ameliyat olmuştu. Öztan’ın sağlık durumuyla ilgili entübe edildiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun ardından bir açıklama geldi.

Kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan’ın sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncunun dün yoğun bakıma kaldırıldığı ve entübe edildiği öne sürüldü. Ancak iddiaların doğru olmadığı Bahar Öztan’ın hastanede standart tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kolon kanseri ile mücadele eden ve geçen ekim ayında ameliyat olan Öztan, sağlık durumuyla ilgili “İkinci bir ameliyat daha geçirdiğim için dolayısıyla tekrar başa döndük. Neyse ki şu anda çok şükür iyiyim. Bundan önceki günler halim yoktu. Telefonu dahi elime alamamıştım. Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum” demişti.

 

Exit mobile version