EkonomiGenel

Yıl sonuna kadar başvurun! Bankanın ilk kez müşterisi olacaklar dikkat!

İş Bankası, ilk defa müşterisi olacaklara özel fırsatını internet sitesi üzerinden açıkladı! 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak fırsat ile İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olacakların kartlarına 200 TL yüklenecek. İşte detaylar…

31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olup, aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvuranlar, başvurularını takip eden ayın sonuna kadar gerçekleştirecekleri ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 200 TL MaxiPuan kazanacaklar.

İşCep Başvuru Şekli

NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.
Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu telefonunuza taratın.

Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın. Ardından “Müşteri Temsilcisine Bağlan” butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın. Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun. Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.