EkonomiGündem

Yıl Sonuna Kadar Devam Edecek! Nakit İhtiyacı Olanlara 200 TL Verilecek

Nakit ihtiyacı olanlara açıklama yapıldı. İş Bankası nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara kampanyalarını duyurdu. İş Bankası kampanyanın detaylarını açıkladı: İş Bankası müşterisi olmak isteyen vatandaşlara nakit verilecek. İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan vatandaşların İş Bank kartına 200 TL Maxipuan yatacak.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvurun, tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın. Üstelik kartlarınızın teslim edilmesini beklemeden anında internet alışverişlerinde ve mobil temassız ödemelerde kullanma ayrıcalığı yaşayın.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar:

İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları,Ticari Bankamatik Kartları

Kampanya Koşulları Şu Şekilde:

Kampanyadan 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kartları ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.