Yılın bombası patladı: Kaan Yıldırım ile Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz, aşklarını itiraf etti!

Şimdiye kadar birçok projede yer alan ancak asıl çıkışı Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli gençlik dizisinde partneri oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile yakaladığı uyum ile duyuran oyuncu Pınar Deniz, sonrasında da yine Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde popülerliğini iyice arttırdı. Bir süredir özel hayatı ile gündeme gelen Pınar Deniz’in kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilirken iddiaların doğruluğu dün akşam resmen ispatlandı.

YAZ BAŞINDA ESKİ AŞKLARINDAN AYRILDILAR!

Haklarında bir süredir aşk dedikoduları dolaşan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, bu yazı oldukça hareketli geçirdi. Yargı dizisi ile yıldızı daha da parlayan Pınar Deniz, yazın başında 2 yıl birliktelik yaşamış olduğu meslektaşı Yiğit Kiraz’dan ayrıldığını açıkladı. Kaan Yıldırım ise Londra’da birlikte görüntülendiği ancak bir türlü itiraf etmediği aşkı oyuncu Hande Erçel’den ayrılarak yazı bekar olarak geçirdi.

AŞK DEDİKODULARINA SESSİZ KALDILAR!

Yaz boyunca haklarında aşk dedikoduları dönen ve hem magazin basını mensupları hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, dedikodulara karşı sessizliklerini korumaya çalıştılar. İlişki yaşadıklarına ilişkin çıkan haberleri ne yalanlayan ne de doğrulayan oyuncu çift, bu yönleri ile oldukça gizemli tavırlar sergiledi.

SONUNDA EL ELE!

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan ancak şimdiye kadar hiç görüntü vermeyen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, bu kez kendi istekleri ile basın mensuplarına poz verdi. Dün akşam birlikte ünlü şarkıcı Melike Şahin’in konserine katılan ve kameralara el ele poz veren oyuncu çift, böylelikle yaz boyunca ortalıkta dolaşan iddiaların doğruluğunu ispatlamış oldu. Pınar Deniz “her şey güzel gidiyor” diyerek ilişkisinde mutlu olduğunu belirtti. Taze çift otururken dahi birbirlerinin ellerini bırakmayarak aşklarını gözler önüne serdi.

Exit mobile version