Yılın düğünü gerçekleşti: Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! Oğuzhan Koç’un düğün hediyesi dudak uçuklattı!

2021 yılının başında ilişki yaşamaya başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç ile Oyuncu Demet Özdemir, yıl sonunda kısa bir ayrılık yaşayarak hayranlarını ve yakın çevrelerini üzmüştü. Ayrılığa daha fazla dayanamayarak şubat ayında barışan ve ardından da evlilik kararı alan ünlü ikili, dün akşam dünya evine girdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, birbirlerine olan aşk dolu bakışları ile de gündem oldu. Ünlü çift, diğer ünlü arkadaşları ile birlikte gece boyunca pistten inmedi.

DÜĞÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünü İstanbul Sarıyer’de lüks bir otelde gerçekleşti. Düğüne çiftin yakın çevresi ve ailesi katılırken, resmen ünlüler geçidi yaşandı. Selin Şekerci, Murat Dalkılıç, Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Berfu Yenenler, Berkay Şahin, Murat Boz, Selin Ciğerci ve daha pek çok ünlü isim gece boyunca pistten inmedi ve yakın arkadaşlarının dünya evine girişlerini kutladı.

DEMET ÖZDEMİR’İN GELİNLİKLERİ OLAY OLDU!

Büyük bir coşku içerisinde geçen yılın düğününde Demet Özdemir tam 3 gelinlik giydi. Gelinliklerin her birinin 200 bin TL olduğu iddia edildi.

Straplez ve uzun kuyruklu bir gelinlik ile misafirlerin karşısına çıkan Demet Özdemir, nikah kıyıldıktan sonra daha sade, kalın askılı ikinci gelinliğine geçti. Cepli olan ikinci gelinliğin ardından ise daha çok bir tüllü elbiseyi andıran üçüncü gelinlik Özdemir’in üstünde yer aldı.

DUDAK UÇUKLATAN HEDİYE!

Nişan gününden bu yana birbirlerine pahalı hediyeler aldıkları bilinen Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, düğünde de aynı alışkanlıklarını sürdürdü. Oğuzhan Koç nişanda kendisine 2 milyon TL’lik bir saat hediye eden Demet Özdemir’e, tam 46 bin euroluk bir kolye hediye etti.

Exit mobile version