Yılın en büyük kredi kampanyası duyuruldu: Faizsiz 5 bin TL, yüzde 0,99 faizli 10 bin TL anında hesaplarınızda! İhtiyaç kredisi 2022

Ekonomik şartların giderek zorlaşması, vatandaşların büyük bir çoğunluğunu bankaların ihtiyaç kredilerine yönlendirdi. Kredi hizmetlerine olan taleplerin artması ise müşteri sayısını arttırmak isteyen bankaların birbirleri ile yarışmasına ve kredi hizmetlerinde büyük kampanyaların geliştirilmesini sağladı. Bu noktada yeni yıla girildiği andan bu yana düzenlenen en büyük kredi kampanyası, ING Bank tarafından duyuruldu.

3 bin 750 TL’ye varan emekli promosyonu kampanyası ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başarmış olan ING Bank, bu sefer de eşsiz kredi kampanyası ile adından söz ettirmeyi başardı. Bankanın resmi internet sayfasında yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarına göre yeni müşterilere, avantajlı hizmetlerin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

5 Bin TL’lik Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2022

ING Bank, yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu 5 bin TL üst limitli kredi kampanyasına faiz oranı uygulamayacağını ilan etti. Söz konusu kampanya için azami vade sayısı 6 ay olarak belirlendi. Kampanyadan yalnızca yeni ING’li vatandaşların yararlanabileceği bilgisi kaydedildi.

10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi 2022

ING Bank, yeni müşterilerinin 10 bin TL’ye kadar olan nakit taleplerinde faiz oranının yüzde 1’in altına düştüğünü ilan etti. Söz konusu kredi kampanyası için azami vade sayısı 12 ay olarak belirlendi. Bu veriler ışığında ödenecek olan aylık taksit tutarı 899,08 TL olarak hesaplandı.

Eski Müşterilere İhtiyaç Kredisi

ING Bank, yeni müşterilerinden sonra mevcut müşterileri için de yeni bir ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu hizmet için azami vade sayısı 12 ay, faiz oranı ise yüzde 1,74 olarak belirlendi. İlgili kampanyadan 15 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyenler için aylık taksit tutarı 1.426,07 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version