Yıllardır araları bozuk sanılıyordu, sonunda açıklama geldi! Müge Anlı, Esra Erol hakkında beklenen açıklamayı nihayet yaptı: “Esracığım teşekkür ederim…”

ATV ekranlarının iki önemli programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da, yeni sezonlarına başladı. Programın sunucuları Müge Anlı ile Esra Erol yıllardır küs olarak bilinseler de Müge Anlı canlı yayında söylediği sözler ile bu yanlışı bir açıklığa kavuşturdu.

YENİ SEZONA BAŞLADILAR!

Yıllardır aynı kanalda çalışan ve kendi gündüz kuşağı programları ile izleyicilerin karşılarına çıkan Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı ile Sunucu Esra Erol, haziran ayında yayınlanan son bölümleri ile sezona veda etmiş ve tatile çıkmışlardı. Esra Erol tatili oğulları ve eşi ile Müge Anlı ise yeni evlendiği İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ve kızı ile geçirmişti.

Yaklaşık olarak 2 aylık bir tatil arasının ardından 29 Ağustos Pazartesi günü yine kendi kanallarında yeni sezona başlayan Müge Anlı ile Esra Erol, izleyici tarafından büyük ilgi gördü. İki program da kendi yayın saatlerinden yüksek reytingler ile ayrıldı.

ÇİÇEK GÖNDERDİ!

Pazartesi günü yayınlanan canlı bölümü ile programın yeni sezonunu başlatan Müge Anlı, adeta bir çiçek bahçesi ile karşılaştı. Yeni sezon için Anlı’ya “hayırlı olsun” demek isteyen onlarca yakını, Müge Anlı’ya çiçekler gönderdi. Çiçek gönderen isimlerden birisi ise Sunucu Esra Erol oldu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen ikilinin böyle bir haber ile gündeme gelmesi hem hayranlarını hem de magazin basınını şaşırttı.

MÜGE ANLI’DAN KARŞILIK GELDİ!

Programın yeni sezonu için Müge Anlı’ya “hayırlı olsun” dileklerini bir çiçek aracılığı ile ileten Esra Erol, Müge Anlı’nın hayranlarından tam not aldı. Canlı yayında Esra Erol’dan gelen çiçeği gösteren Müge Anlı “Esracığım bizim de aramızı bozmak istiyorlar ama yapamıyorlar. Seni seviyorum” ifadelerini kullanarak, Erol ile aralarında bir problem olmadığını duyurmuş oldu.

Exit mobile version