Yıllardır Ziraat Bankası’nda hesabı olanlar dikkat: 5 Gün içinde şubeye gidin!

Zamanında Ziraat Bankası’nda hesap açanları ilgilendiriyor. Süre sona eriyor. 5 Gün içinde kimlikler ile şubeye başvuru yapılması gerekiyor. Yapmayan müşteriler sonradan pişman olabilirler.

Ziraat Bankası zaman aşımı listesi yayınlandı. Listede hesap bilgisi bulunan vatandaşlar için son 5 gün kaldı. Bu nedenle listede bulunan vatandaşların zaman kaybetmeden kimlikleri ile şubeye başvuru yapması gerekiyor.

Konu hakkında açıklama yapan banka, “Zamanaşımına uğrayan hesaplar listesinde bilgileri yer alan müşterilerimizin en geç 15 Haziran 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye geçerli kimlik belgeleri ile başvurmamaları halinde, zamanaşımına uğramış olan mevduat, emanet, hak ve alacakları yasa gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecektir.” İfadelerini kullandı.

Tüm banka müşterilerini ilgilendiriyor

Türkiye’de özel ve kamu bankalarında bulunan hesaplar için zaman aşımı süresi bulunuyor. Belli süre hiç işlem yapmamış vatandaşların hesapları zaman aşımına uğramış sayılıyor. Bu nedenle bankada hesabı bulunan vatandaşların sonra pişman olmamak için hesap takiplerini yapması gerekiyor.

Exit mobile version