Magazin

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu: “Geçmişte kaldı!”

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, manken Cansu Taşkın ile ilişkisi hakkında konuşarak sessizliğini bozdu. Erdoğan, ilişkinin geçmişte kaldığını ve konunun kapatılmasını rica etti.

Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, geçmiş yılda sona ermiş bir ilişkinin “garip” bir şekilde tekrar gündeme geldiğini belirtti. Herkesin sadece iyi yanlarını hatırlamaya odaklandığını ve gerisinin unutulması gerektiğini vurguladı.

Dava açmayacak!

Medyada dolaşan iddiaların aksine, Erdoğan’ın Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun’a dava açmayacağı ortaya çıktı. Erdoğan, herkesin huzur içinde yaşaması ve geçmişteki ilişkiye son verilmesi çağrısında bulundu.

Özel hayatı toplumun gündeminde değil

Erdoğan, özel hayatının toplum gündemine taşınmasını istemediğini belirtti. Kendisinin ve Taşkın’ın özel hayatlarının herkes tarafından saygıyla karşılanmasını temenni etti.

“Herkes mutlu olmalı”

Erdoğan, ilişkinin sona ermesinin ardından her iki tarafın da mutlu olması gerektiğini vurguladı. Geçmişe takılı kalmamanın önemine değinen ünlü isim, herkesin huzurlu bir şekilde ilerlemesi gerektiğini belirtti.

Son söz: “Sevgilerimle…”

Erdoğan, açıklamasını “Sevgilerimle…” ifadesiyle sonlandırdı ve herkese teşekkür etti.