Yılmaz Erdoğan’dan Cansu Taşkın ve kardeşine dava!

Yılmaz Erdoğan’ın hukuki bir süreç başlatma kararı, sosyal medyanın gündemini sarstı. Oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak tanınan Erdoğan, iddiaların ardından sessizliğini korurken, Cansu Taşkın’ın sosyal medyada yayılan özel görüntüleri üzerine adımlarını atmaya hazırlanıyor.

Kardeşi izinsiz görüntüleri paylaştı

Cansu Taşkın ile Yılmaz Erdoğan arasında yaşandığı iddia edilen ilişki, geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak sessizlik devam ederken, Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun’un sosyal medyada paylaştığı görüntülerle olay yeniden gündeme oturdu. İddialara göre, Taşkın ve Vurgun, Yılmaz Erdoğan’ın çiftlik evine ziyarette bulunmuş ve burada özel anları kaydetmişti.

Erdoğan telefonlarına çıkmadı!

İddiaya göre, Taşkın ve Erdoğan arasında birkaç gün süren yakınlaşma, herhangi bir ilişkiye dönüşmezken, ilerleyen tarihlerde Erdoğan, Taşkın’ın ısrarlı aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı.

Bu durum üzerine Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdi. Dedikoduların manşetlerde yer almasına rağmen Erdoğan cephesinden bir açıklama gelmemesi üzerine Taşkın ve Vurgun, bir yandan geçen hafta itibarıyla Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, bir yandan da ilişki iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Erdoğan her ikisine de dava açıyor

Ancak yaşanan gelişmelerle birlikte, Erdoğan’ın hukuki süreç başlatma kararıyla dava süreci de başlamış oldu. Görüntülerin izinsiz bir şekilde yayılması ve özel hayatın gizliliğinin ihlal edilmesi, Erdoğan’ın avukatları aracılığıyla gündeme getirilen temel konular arasında yer alıyor.

Erdoğan’ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde “TCK 134. Madde “Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır” ibareleri yer almakta.

 

Exit mobile version