Yine çılgın bir olay yine o ülke! Eşleri aldatmasın diye bunu yapıyorlar

Çin akıl almaz olaylarla birçok kez gündem olmuş bir ülke. Bu haberin kahramanı olan ülke yine Çin. Bu ülkede kadınlar aldatılmamak için korkunç bir plan yapıyorlar. Eşlerinin yemeklerine iktidarsızlık ilacı karıştırıyorlar.

Eşlerine ilaç vererek evde tutuyorlar

Çin yayın organlarında çıkan habere göre son dönemde sosyal medyada viral olan bir makalede Çinli kadınların eşlerine sentetik bir östrojen olan dietilstilbestrol verdiği iddiası yer alıyor. Söz konusu ilacın erkeklerin cinsel gücünü azalttığı söyleniyor. Bunun nedeni ise eşlerini evde tutmak istemeleri.

Eşlerinin kendilerini aldatmamaları için yemeklerine iktidarsızlık ilacı katan çinli kadınlar, bu şekilde kocalarını eve bağladıklarını ve aldatılmadıklarını iddia ediyor.

İlaç kansere yol açıyor

Çin’de sık kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WeChat’te yayılan makalede kadınlar, ilacı kullanıp sonuca dair görüşlerini internette paylaştı. Bazı kadınlara göre eşlerden bir kısmı ilacın ardından aldatmayı bıraktı. Sözü geçen makalede Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) kanserojen diye nitelediği ilaca dair bazı internet kullanıcılarının olumlu yorumları bulunuyor.

Bu iddialardan sonra ilaç popüler internet satış platformlarından kaldırıldı. Ancak bazı satıcıların ilacı kokusuz ve suda çözünen toz halinde gizlice sattığı öne sürüldü. İlacın etkisini 15 günde gösterdiği ve cinsel kapasitenin ilacı almayı bıraktıktan 21 gün sonra normale döndüğü iddia edildi.Öte yandan tıbbi satış ruhsatı olmayan ve ilacı illegal olarak satan online mağazaların da cezai yaptırımla karşılaşabileceği aktarıldı.

Aldatılmamak uğruna eşlerinin sağlıklarını ciddi biçimde bozan kadınların ceza alabileceği söylendi.

Exit mobile version