Yine domuz vakası! Önce öldürdü sonra “Domuz sandım” dedi!

Muğla’dan sonra Aydın’da da domuz vakası yaşandı. Ekrem Fidan’ı öldürdüğü iddia edilen V.B. ilk ifadesinde "Domuz sandım, ateş ettim" diyerek kendini savundu.

Geçen ay Muğla’da ‘domuz sandım’ diyerek işlenen cinayetin bir benzeri Aydın’da yaşandı. Aydın Koçarlı’da bir dere kenarında silahla vurulmuş halde cesedi bulunan Ekrem Fidan’ı öldürdüğü iddia edilen V.B., “Domuz sandım, ateş ettim” diyerek kendini savundu.

DERE KENARINDA BULUNDU

Aydın’ın Koçarlı ilçesi Cincin Mahallesi’nde dere kenarında bir erkek cesedi gören vatandaşlar hemen jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden jandarma ekipleri cesedin 60 yaşındaki Ekrem Fidan’a ait olduğunu ve silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Cinayet ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri V.B. isimli şahısı evinde gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen V.B.’nin mahkemede “Benim de orada mısır tarlam var. Mısırların arasından sesler geldiğini fark ettim. Domuz sanarak 3 el ateş ettim ve sonrada bölgeden uzaklaştım” diyerek kendisini savunduğu bildirildi. V.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Exit mobile version