Gündem

Yine kadın cinayeti: 4 çocuğunun gözü önünde öldürdü!

Türkiye, kadın cinayetleriyle sarsılmaya devam ediyor. Ordu’nun Korgan ilçesinde kadın, boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından 4 çocuğunun gözü önünde öldürüldü. İbrahim P., karısını vatandaşların ve çocuklarının gözü önünde araçla ezerek ölümüne neden oldu.

Kan donduran kadın cinayeti, Ordu’nun Korgan ilçesinde yaşandı. Bir kişi ayrılmak üzere olduğu eşini 4 çocuğunun gözleri önünde aracıyla ezdi. Ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybederken ölümüne sebep olan ayrılma aşamasındaki eş ise gözaltına alındı.

Olay, Korgan ilçesi kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim P. uzun süredir ayrılma aşamasında olduğu eşi Selime P. ile yeniden birlikte olmak istedi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ARACIYLA EZDİ

İddiaya göre, durumu kabul etmeyen eşi ile İbrahim P. arasında tartışma çıktı. İbrahim P. bunun üzerine eşini, çocuklarının ve vatandaşların gözü önünde aracıyla ezdi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eşini ezerek ölmesine sebep olan İbrahim P. ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, konuyla ilgili inceleme başlattı.