Gündem

Yine Kadın Cinayeti, Yine Aynı Bahane! Asiye Nur Atalay Cinayetinde Son Dakika Gelişmeleri!

İstanbul Esenler’de, 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay ayrıldığı eski erkek arkadaşı Ümit Karakoyun tarafından başından vurularak öldürüldü. Saldırının ardından olay yerinden kaçan Ümit Karakoyun, Arnavutköy’de saklandığı adreste yakalandı. Polis tarafından alınan ifadesinde katil yine bahanenin ardına sığındı ‘aldatıldım’. Katil, Asiye Nur Atalay’ı öldürme suçuyla adliyeye sevk edildi.

İddialara göre İstanbul’un Esenler ilçesinde yaşayan Asiye Nur Atalay (19) bir süre önce Ümit Karakoyun (25) ile arkadaşlık yaptığı ancak anlaşamamaları nedeniyle ayrıldı. Ayrılığı kabullenemeyen Ümit Karakoyun genç kızın peşini bir türlü bırakmadı. Dün gece yarısı Asiye Nur Atalay’ın evinin çevresinde genç kızı beklemeye başladı.

Genç Kızı Takip Etmiş

Evinde doğru bir arkadaşı ile birlikte yürüyen Asiye’nin yanına gelen katil, kısa süre sonra kızı tabanca ile kovalamaya başladı. Canın derdine düşen genç kız kaçmaya başladı. Genç kız kaçarken önce göğsünden vuran Ümit Karakoyun, genç kızın ölmediğini görünce silahı Asiye’nin başına dayadı ve ateşledi.

Yalanı Ortaya Çıktı

Polis tarafından alınan ifadesinde Asiye’yi yanlışlıkla vurduğunu söyleyen Ümit Karakoyun, konuşmak için genç kızın yanına gittiğini ve silahı kızın çantasına koymak isterken birden patladığını iddia etti. Ancak polisin yürüttüğü soruşturma sonrasında, Ümit Karakoyun’un genç kızı bir süre kovaladığı ve ilk önce göğsünden vurduğunu belirledi. Kanlar içinde yer kalan kızın hareket etmesi ile ölmediğini gören Ümit Karakoyun, bu sefer namluyu genç kızın başına dayadığı ve tetiği çektiğini tespit etti. Polis tarafından tamamlanan işlemlerin ardından Ümit Karakoyun adliyeye sevk edildi.

Suç Makinesi Çıktı

Uyuşturucu madde ticareti, gasp, hırsızlık ve kasten yaralama gibi pek çok suçtan sabıkası bulunan Ümit Karakoyun 6 ay önce cezaevinden çıkmış. Uyuşturucu ticareti sebebiyle tutulduğu ceza evinden bırakılan katilin yargılaması halihazırda devam ediyordu.