Afyonkarahisar haberleri

Yine kadına şiddeti! Ölümden döndü!

Türkiye’de kadına şiddet bitmiyor! Tartıştığı eşinden baba evine giderek kaçan kadın göğüsünden bıçaklandı. Zanlı polisi arayarak suçunu itiraf etti. Kadın yaralı olarak kurtuldu.

Türkiye’de yine kadına şiddet… Bu kez adres Afyonkarahisar… Tartıştığı eşinden kaçarak baba evine sığınan kadın, eşi tarafından göğüsünden bıçaklandı. Katil polisi arayarak teslim oldu. Olay, Afyon kent merkezindeki askeri lojmanlarda meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen şahıs bilinmeyen bir nedenle eşi K.G.A. (24) ile tartıştı. K.G.A., ardından uzman çavuş olan babasının askeri lojmanlardaki dairesine gitti. İkili bu kez kadının babası evinde tartışmaya başladı. Alevlenen tartışmada şahıs, kadını göğsünden bıçakladı.

MARKETE GİTTİ POLİSİ ARADI

Lojman dışına kaçan şahıs markete giderek polisi arayıp durumu anlatarak teslim olmak istediğini söyledi. Göğsünden bıçaklanan genç kadın ise özel araç ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan genç kadın sonrasında yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Telefon üzerine olay mahalline gelen polis ekipleri, şahısı emniyete götürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.