Yine sordu, ilginç yanıt aldı: Esra Ezmeci, kendisine gelen fantezi sorusuna sert çıktı! “Başka erkek istemek de ne demek?”

Geçtiğimiz gün bir soru – cevap etkinliği daha gerçekleştiren uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, bu kez kimsenin, hatta kendisinin bile beklemediği bir itiraf aldı. Bir takipçisinin eşinin cinsel fantezileri itiraf etmesi üzerine şoke olan Esra Ezmeci, takipçisine yanıt vererek hem takipçisinin eşine sitem etti hem de takipçisine doğru yolu kendi taktikleriyle gösterdi.

TAKİPÇİ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Bir süre önce başlattığı soru – cevap etkinlikleri ile Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin ilişki sorularına yanıt vermeye çalışan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, yaptığı bu etkinliklerden sonra popülaritesini daha da artırdı. Şimdilerde bir yandan FOX TV ekranlarından sunduğu “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” programı ile bir yandan da Sabah Gazetesi’nde yazdığı köşesi ile takipçilerine yardımcı olmaya devam eden Esra Ezmeci, popülaritesini artırmaya devam ederken, şimdilerde 4,9 milyon takipçi sayısına ulaştığı Instagram hesabından soru – cevap etkinliklerini de sürdüreceğini son etkinliği ile bir kez daha gösterdi.

BU DEFAKİ SORU ESRA EZMECİYİ DE KIZDIRDI

Geçtiğimiz gün kendi Instagram hesabından bir kez daha soru – cevap etkinliği gerçekleştiren uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden birinden yine ilginç bir itiraf aldı. Eşinin cinsel fantezilerinden şikayet eden bir takipçisinin mesajını paylaşan Esra Ezmeci, takipçisinin gönderdiği; “Eşim fantezilere çok açık. Bir şeyler yap diyor. Başka erkek vs. Ama istediği gibi olamıyorum” ifadesini verdiği yanıt ile paylaştı. Bu şikayet karşısında oldukça sinirlenen Esra Ezmeci, takipçisine; “Eşinizin istediği her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Özellikle cinsellikte iki tarafın ortak istekleri çok önemli. Ayrıca başka erkek istemek de ne demek?” ifadeleriyle yanıt vererek, takipçisinin eşinin abartılı cinsel fantezilerine çıkıştı.

Exit mobile version