Yola çıkacaklar dikkat: Bu araçların girişleri yasaklandı!

Yüzlerce vatandaşı ilgilendiren bir kararla ilgili duyuru yapıldı. Ege’deki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde bir karar alındı. Alınan karara göre, bazı araçların girişleri yasaklandı. Bozcaada Trafik Komisyonu tarafından karara ilişkin açıklama geldi.

BAZI ARAÇLARIN GİRİŞLERİ YASAKLANDI

Bozcaada’ya bazı araçların girişlerinin yasaklanmasına karar verildi. Bozcaada Trafik Komisyonu, adaya 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişlerinin yaz sezonu boyunca yasaklandığını duyurdu. Öte yandan
tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabilecek. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmeyecek.

AÇIKLAMA YAPILDI

İlçe Trafik Komisyonunca alınan kararda, “17 Haziran 2023 tarihi itibarıyla Geyikli-Bozcaada hattında 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklanmıştır. Tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar ise, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabileceklerdir. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmemektedir. Sefer planlamanızı buna göre yapmanız önemli rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version