Yolculuklar ve tatiller CEPTETEB ile çok daha ucuz; uçak bileti, otel ve araç kiralamalarda yüzde 15’e varan indirimler için…

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB, müşterilerine özel kaçırılmayacak fırsatlar hazırladı. CEPTETEB Süper kampanyalarını eylül ayında da devam ettireceğini duyuran CEPTETEB, mobil bankacılık içerisinde bulunan Cüzdan sekmesinden gerçekleştirilecek olan online ödemeli TEB banka ve kredi kartı harcamalarında günlük araç kiralamaları için yüzde 5, tüm uçak biletleri ve otel rezervasyonları için ise yüzde 10 indirim uygulamaya başladı.

CEPTETEB SÜPER KAMPANYASI İÇİN SON TARİH 9 EKİM

 

Son zamanlarda avantajlı kampanyaları ile dikkat çeken CEPTETEB, geçtiğimiz gün yeni kampanyası ile banka müşterilerinin karşısına çıktı. Bu kampanya kapsamında, 9 Eylül 2022 tarihinden 9 Ekim 2022 tarihine kadar Mobil Bankacılık Uygulaması’nın Cüzdan sekmesinde yer alan CEPTETEB Süper platformundan, TEB ve CEPTETEB markalı tüm banka kartları ve kredi kartları ile yapılan uçak bileti kategorisindeki harcamaların tamamına indirim sağlayan CEPTETEB, yüzde 10 indirimli fiyatları garanti etti. Bu indirim için ‘Turna’ isimli uçak bileti satış sitesi ile işbirliğine giden CEPTETEB, indirimi 2 bin TL’ye kadar olan uçak biletleri ile sınırladı. Yani, CEPTETEB’in bu kampanyası kapsamında maksimum 200 TL indirim kazanılabileceği öğrenildi.

KONAKLAMALARDA ONLİNE ÖDEME ŞART

Aynı şekilde yüzde 10 indirimi konaklamalarda da sunan CEPTETEB, ‘Otelz’ isimli otel rezervasyon sitesi ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda tüm online ödemeli otel rezervasyonlarında indirimli fiyatlar sunmaya başladı. indirimi net bir şekilde yüzde 10 olarak uygulayan CEPTETEB, bu kampanya ile başka bir promosyon veya indirim kodunu birleştirmeye izin vermeyeceğini duyurdu.

ARAÇ KİRALAMA KAMPANYASINDA YOLCU360 İŞBİRLİĞİ

Başka bir CEPTETEB Süper kampanyası olan araç kiralama kampanyasında sağladığı yüzde 15 net indirim için işbirliğini ‘Yolcu360’ isimli araç kiralama sitesiyle gerçekleştiren CEPTETEB, indirimin 1 ila 29 gün arası olmak şartıyla tüm yurtdışı ve yurtiçi günlük araç kiralamalarında geçerli olduğunu duyurdu. Araç kiralamalarında ödenen depozito gibi giderlerin indirime tabi olmadığının altını çizen CEPTETEB, indirime tabi olan kısmın yalnızca araç kiralama bedeli olduğunu belirtti. Öte yandan CEPTETEB, konaklama ve araç kiralama kampanyaları için de son günü 9 Ekim 2022 olarak açıkladı.

Exit mobile version