“Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü” Tülay Yazgan’a verildi 

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Karşıyaka Şubesinin "Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü" ve “Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı" başkanı Tülay Yazgan' a verildi. 

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Karşıyaka Şubesi, derneğin şubelerince her yıl önder kadınlara verilen, “Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü”nü, bu yıl, ürettikleri sesli ve kabartma kitaplar ile görmeyen veya az gören bireylerin eğitim düzeylerinin ve kalitesinin, aynı zamanda da kültür seviyelerinin arttırılmasını amaçlayan, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Başkanı Tülay Yazgan’a verdi. 

Alliance Kulüpte gerçekleştirilen törende, Tülay Yazgan’a plaketi Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı Meral Güler tarafından verildi. Ödül töreninde Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı Meral Güler, genel merkez 2. Başkanı Aynur Saraç, Karşıyaka Şube Başkanı Saadet Tokeli, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Başkanı Tülay Yazgan, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği yönetim kurulu üyesi Karşıyaka Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Aylin Eroğlu ve dernek üyeleri katıldı. Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Başkanı Tülay Yazgan ödüle layık görülmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Karşıyaka Şubesi yönetici ve üyelerine teşekkür etti. 

Ödül farkındalık yaratan kadınlara 

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı Meral Güler ise yaptığı konuşmasında, her yıl düzenledikleri “Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülünü” gelecek yıllarda da farkındalık yaratan kadınlara vereceklerini söyledi. Ödül töreninde yaş pasta kesildi, dönem içinde yapılacak çalışmalar programlandı. 

Exit mobile version