Yüksel Ustahüseyin’e Silahlı Saldırı! Kasımpaşa Tribün Lideri Beyoğlu’nda Öldürüldü!

Kasımpaşa tribün liderlerinden birisi olan Yüksel Ustahüseyin, dün iftara giderken eşi ve çocuklarının önünde öldürüldü. Beyoğlu’nda gerçekleşen cinayet otomobil ve motosikletli saldırganlar tarafından gerçekleştirildi. Sosyal medya platformları üzerinden ‘intikam alındı’ notu paylaşan saldırganların kimlikleri tespit edildi. Cinayet Büro ekipleri saldırganları yakalamak için çalışmalar başlattı.

Olay cumartesi günü saat 18:00 civarında gerçekleşti. Eşi ve çocuklarıyla iftara gitmek için evden çıkan Kasımpaşa tribün lideri Yüksel Ustahüseyin 48 yaşındaydı. Yaşadığı evin önünde birkaç arkadaşıyla sohbet ederken sokağa bir motosiklet ve araba girdi. Bu araçlardaki saldırganlar tarafından çapraz ateşe tutulan Yüksek Ustahüseyin, göğsünden ve sırtından yaralandı. Saldırının hemen ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri uyguladıkları ilk yardım sonrasında yaralıyı Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırdılar. Tedavi kapsamında acilen ameliyata alınan tribün lideri, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Çapraz Ateş Kameralara Yakalandı

Olayın gerçekleştiği sokakta bulunan bir güvenlik kamerası kanlı pusuyu gözler önüne serdi. Kamera görüntülerinde, Ustahüseyin’in bir binanın önünde arkadaşlarıyla sohbet ederken görüyoruz. Bir müddet sonra sokağa bir motosiklet ve bir otomobil giriyor. İlk önce otomobilin kapısı açılıyor ve saldırgan Yüksel Ustahüseyin’e ateş ediyor. Ardından motosikletli saldırgan gelerek tribün liderini çapraz ateş altında bırakıyor. Yüksel Ustahüseyin yaralı şekilde yere yığılırken, saldırganlar hızla olay yerini terk ediyor.

Saldırganların Kimlikleri Tespit Edildi

Akşam saatlerinde gerçekleşen olay ile ilgili Cinayet Büro Amirliği çalışanları çalışmalara başladı. Olay yerinde bulunana görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler, sokakta bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüleri de incelemeye başladı. Titizlikle yürütülen inceleme çalışmaları sonrasında, polis ekipleri saldırganların kimliklerini tespit etti. Saldırı S.S. ve B.B. adlı iki kişi tarafından gerçekleştirildi. Sosyal medya platformu üzerinden saldırı sonrası ‘intikam alındı’ şeklinde paylaşım yapan saldırganlar, polis ekiplerince adreslerine düzenlenen baskın sonucunda yakalanamadılar. Asayiş ekipleri konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Diğer yandan, kanlı pusudan saatler önce Yüksel Ustahüseyin’in ruhsatsız silah bulundurmak nedeniyle göz altına alındığı açıklandı. Polis ekiplerince yapılan üst aramasında ruhsatsız silaha el konulurken, Ustahüseyin’in serbest bırakıldığı paylaşıldı.

Exit mobile version