Yükselen taşıt kredisi faizlerine, Ford’dan sert yanıt: 31 Mart tarihine kadar Ford’a gelen herkes, yüzde 0 faiz oranlı krediden yararlanabilecek! Ford kampanyası

Döviz kurları ve altın fiyatlarının artışı, pandemi tabanlı çip krizi ve diğer olumsuz gelişmeler çerçevesinde arka arkaya zam alan otomobil fiyatları, yeni dönemde araç sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerinin derinden etkilenmesine sebep oldu.

Ekonomik alanda yaşanan gelişmelerden kaynaklı olarak bankaların taşıt kredileri için belirlenmiş olan faiz oranlarının da artması, vatandaşların araç sahibi olma hayallerinin ertelenmesine sebep oldu. Bu noktada vatandaşların yardımına hem ülkemizde hem dünya ülkelerinde en çok tercih edilen otomobil firmalarından biri olan Ford koştu. Firma, y31 Mart tarihine kadar Ford bayilerine gelen herkese ticari araçlarda yüzde 0 sıfır faizli, binek araçlarda ise yüzde 0,99 faizli kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Ford Yüzde 0 Faizli Ticari Araç Kredisi

Tasarımları ve araç performansları ile dikkat çeken otomobil firmalarından biri olan Ford, yeni dönemde otomotiv sektöründe yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra araç alma hayallerini ertelemek zorunda kalan vatandaşlara müjdeli haberini verdi.

Ford’un resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kredi hizmeti haberine göre Transit Custom, Tourneo Custom, Transit Minibüs, Transit Van ve Transit Kamyonet satın almak isteyen vatandaşlara, yüzde 0 faizli 12 ay vadeli 100 bin TL limitli kredi desteğinin sağlanacağı bildirildi.

Ford Yüzde 0,99 Faizli Ticari Araç Kredisi

Ford, Tourneo Courier, Tourneo Connect, Transit Courier ve Transit Connect modellerinde 31 Mart tarihine kadar geçerli olan yüzde 0,99 faiz oranlı, 12 ay vadeli, 100 bin TL limitli araç kredisi duyurusunu yayınladı.

Ford Yüzde 0,99 Faizli Binek Araç Kredisi

Ford tarafından açıklanan mart ayının son kampanyası, binek araçları kapsadı. Firma Kuga, Focus ve Fiesta modelleri için yüzde 0,99 faizli 12 ay vadeli 100 bin TL limitli kredi desteği sunacağını açıkladı.

Exit mobile version