Yurtiçi Kargo Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Yurtiçi Kargo, 40 yılık geçmişiyle Türkiye’nin ilk Türk kargo firması unvanına sahiptir. Dr. İbrahim Arıkan önderliğinde İstanbul’da kurulan Yurtiçi Kargo kurulduğunda yalnızca 3 şubesi varken bugün Türkiye’nin 81 iliyle birlikte KKTC’ye kadar kargo noktalarını genişletmiştir.

Kargoculuk sektöründe Türkiye’nin pek çok ilkini üstelenen Yurtiçi Kargo, bilişim ürünlerinin kargo işlemlerine entegre edilmesi inovasyonu, Türkiye’de internetin dahi yeni geldiği 1993’e dayanır. Kargo sektöründe bant sistemini de 1994’de kuran marka, uluslararası sahada da aktif bir markadır.

Avrupa’daki en büyük kargo yatırımlarından Geopost ile 2003’te masaya oturan Yurtiçi Kargo, bugün küresel çapta yaklaşık 220 noktaya hizmet vermektedir.

Yurtiçi Kargo bayiliği almak için yurtiçi kargo bayilik duyurularını takip etmek gerekir. Yurtiçi Kargo bayilik kriterlerini karşılayan bayi adayları, işletmenin kurumsal iletişim adresleri üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Yurtiçi Kargo Bayilik Şartları Nelerdir?

Yurtiçi Kargo bayiliği şartları şu şekilde belirlenmiştir:

Yukarıdaki Yurtiçi kargo bayilik kriterlerini karşılayan adaylar bayilik başvurusunda bulunabilir.

2022 Yurtiçi Kargo Franchise Bedeli Ne Kadar?

Yurtiçi Kargo franchise ücreti 500 bin TL ile 750 bin TL arasında farklılık gösterir. Bu yatırım sermaye tutarı, Yurtiçi kargo bayilik açılış sürecinde franchise hakkından, şube masraflarına kadar pek çok gideri karşılayacak düzeydedir.

Yurtiçi Kargo Bayiliği Nasıl Alınır?

 Yurtiçi Kargo bayiliği almak için başvuracak bayi adayları, hızlıca dönüş almak istiyorlarsa işletmenin bayilik alım sürecinde başvuru yapmalıdırlar. Yurtiçi Kargo her yıl belli dönemlerde bayilik alımı yapar. Yurtiçi Kargo bayilik başvuru süreci aşağıdaki adımlarla özetlenebilir;

Yurtiçi Kargo bayilik başvurusunda bulunmak isteyen franchise adaylarının yararlanabilecekleri kurumsal iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;

Yurtiçi Kargo Web Adresi: https://www.yurticikargo.com/tr

Yurtiçi Kargo Telefonu: 0212 365 23 65

Müşteri Hizmetleri Telefonu:  444 99 99

Faks: 0212 365 24 79

Yurtiçi Kargo’nin Kaç Tane Bayisi Var?

Yurtiçi Kargo bayi sayısı yaklaşık 1200’dür. Türkiye’nin tüm illerinde şubesi bulunan Yurtiçi Kargo’nun aktarma merkezi 33 adet, Bölge Müdürlüğü sayısı ise 18’dir.

Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri telefon numarası 444 99 99 üzerinden Yurtiçi Kargo yetkilileriyle görüşülüp destek sağlanabilir.

Exit mobile version