Yusuf Halaçoğlu’dan İyi Parti yorumu: “Bir halt olmaz!”

Milliyetçi Hareket Partisi‘nin 24., 25. ve 26. dönem Kayseri milletvekili ve eski TBMM MHP Grup Başkanvekili ve İyi Parti’de Genel İdare Kurulu (GİK) ve Kurucu Üyesi Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Azerbaycan’ın Karabağ zaferini kutladı. Paylaşımın altındaki bir yorumu da cevaplayan Halaçoğlu İyi Parti hakkında yaptığı açıklamasında, “Bir halt olmaz.” İfadelerini kullandı.

Tarihçi akademisyen ve eski vekil Yusuf Halaçoğlu, resmi facebook hesabı üzerinden Azerbaycan’ın Karabağ zaferini kutladı. Halaçoğlu tarafından yapılan paylaşımda, “Karabağ’da Azerbaycan Ermeni devletine iyi bir ders verdi ve kendi öz toprağını aldı. egehaber.comAma en önemlisi Nahçivan’la bir koridorla bağlandı ve Azerbaycan üzerinden doğrudan Türk Dünyası bağlantısı sağlandı. Şehidlere rahmet, gazilere şifa diliyorum. Türk ordusunu kutluyorum.” İfadelerini kullandı. Paylaştığı videonun altına gelen yorumları da cevaplayan Halaçoğlu, “Bir halt olmaz.” İfadelerini kullandı.

İstifa edeli 2 yılı geçti

Bir kullanıcının “Hocam, iyi partide neler oluyor? Umarım bir değerlendirme yaparsınız ? Siz çıktıktan sonra sular durulmuyor.” Yorumuna cevap veren Halaçoğlu, “Partiden istifa edeli 2 yılı geçti. İstifamda açıkladığım gerekçeler bugün ortada. Vazgeçme sebebimi o tarihte açıkladım. Bir halt olmaz.” açıklamasını yaptı.

 

Halaçoğlu 2 sene önce partiden istifası hakkında yaptığı açıklamada, “Sergilenen tavırlar Kurultay’da bir şekilde değişimin olmayacağını göstermektedir. Ben veya bir kişi üzerine oturan bir siyasi harekete karşı verdiğimiz mücadelenin aynının tekrarlandığını görmek bizi son derece üzmüştür. Bu sebeple böyle bir siyasi anlayış içinde olumlu bir sonuca ulaşmanın mümkün olmayacağına karar vermiş bulunuyoruz ve gerek partideki tüm görevlerimizden, gerekse İYİ Parti’den istifa ediyoruz”  ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: egehaber.com

Exit mobile version