Gündem

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti: Nur Viral canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Yusuf Kavaklı’dan acı haber geldi. Beyaz TV ekranlarında Nur Viral ile program yapan Yusuf Kavaklı, hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Kavaklı, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Yayına çıkan Nur Viral, acı haberin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Beyaz TV’de program sunan Nur Viral acı haberi duyurdu. Beyaz TV’de Nur Viral ile program yapan Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nur Viral ise acı haberin ardından canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

“EN SEVDİĞİ GÜNDE VEFAT ETTİ”

Programa tek başına çıkarak kahreden haberi veren Nur Viral, “Bugün benim için çok zor bir yayın olacak. Yayıncılıkta böyle bir şey vardır aslında sevdiğin birini kaybettiğinde onun anonsunu, duyurusunu yapmak, bu duyguyla yayını sürdürmek çok zor bir durumdur. Bugün gerçekten herkesten çok özür diliyorum. Sevenleri olarak çok üzgünüz, Yusuf Kavaklı Hocamızı kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır diliyorum ve gerçekten hepinizden bugün dua istiyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinde olsun. En çok sevdiği günde vefat etti, onun için cuma günleri çok özeldi. Hep derdi ki bugünü dolu dolu yaşamalıyız. Hep beraber onun için dua edelim gerçekten. Özür dilerim böyle açmak istemedim yayını ama tutamadım kendimi. Stüdyoya geldiğimden beri her yerde onun hayali var. Bizimle atışmaları, dinlediği ilahilere eşlik etmesi… Ölüm ani dünya fani. Hepimizin en sevdikleri bir gün göçüp gidiyor. Bilmemiz gereken tek şey sevdiklerimizin değerini bilip sıkı sıkı sarılmak” dedi.