Kamu

Yüzlerce paketleme işçisi alınacak: Başvurular İŞKUR üzerinden!

Corona virüsü salgını sürecinde iş arayan vatandaşlara güzel haber Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’ndan geldi. İŞKUR resmi internet sayfasında yüzlerce paketleme işçisi alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar İŞKUR resmi internet sayfasına giriş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Pandemi sürecinde bir çok işletme zor günler geçirirken, İŞKUR’dan iş arayanları sevindirecek ilanlar yayınladı. Kurum resmi internet sitesinde farklı illerde istihdam edilmek üzere toplam 501 kişilik kadro ilanı yayınlandı. İlana başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların ise en az ilkokul mezunu olması gerekiyor.

İlanlara genel başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık,

sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İlanlara başvuru nasıl yapılır?

İlanlara başvuru İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların İŞKUR’ giriş yapabilmek için T.C. kimlik numaralarını ve şifrelerini sisteme girmeleri gerekmektedir.