Yüzlerce personel alınacak: Kamuda çalışmak isteyenler, sakın bu tarihleri kaçırmayın!

Kamuda çalışmak isteyen birçok kişiyi ilgilendiriyor. Yüzlerce personel alımı için düğmeye basıldı. Bu kapsamda başvuru yapacak olan adayların tarihleri kaçırmaması gerekiyor. Verilen ilanda başvuruların 1 Aralık 2022 ile 11 Aralık 2022 tarihine kadar kabul edileceği bildirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla çok sayıda personel alımı yapılacak. Verilen ilanda alım yapılacak personel sayısı 426 olarak açıklandı. Sözleşmeli büro personeli ve sözleşmeli tekniker kadrolarında yapılacak alımlara başvuru tarihleri açıklandı.

ÖZEL ŞARTLAR

a) 2022 yılı KPSS (B) grubu P93 puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak. (KPSS’de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan veya başvuruları kabul edilmeyen adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.)

b) Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak.

c) Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

Başvurular, 01.12.2022 tarihinden 11/12/2022 tarihi saat: 23:59′ a kadar e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü

Kariyer Kapısı

Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Exit mobile version