Yüzükleri çıkaran ve ayrılacakları iddia edilen Hadise ile Mehmet Dinçerler hakkında yeni iddia: Anneler, çiftin barışması için devreye girdi!

Bir süredir ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Hadise- Mehmet Dinçerler çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin ayrılık nedenlerinin belli olduğu ve bu durumun çözümü için annelerinin devreye girdiği öne sürüldü.

YÜZÜKLER ÇIKTI!

Oyuncu Kaan Yıldırım ile olan yaklaşık iki yıllık ilişkisini bir anda bitiren ve ardından da hızlı bir şekilde Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise, son günlerde özel hayatı ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Mayıs ayında nikah masasına oturan ve meslektaşlarının aksine herkesten gizli, sade bir tören ile dünya evine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, son günlerin en çok konuşulan çiftlerinden birisi olarak öne çıkarken çift bu kez mutlu haberler ile değil, ayrılık iddiaları ile gündeme geldi.

Şu sıralar yoğun bir konser temposu içerisinde olan ünlü şarkıcı Hadise, son iki konserinde nikah yüzüğünü ve tektaşını takmadı. Verdiği son konserde “Küçük Bir Yol” isimli şarkısını seslendirirken gözyaşlarına boğulan ve bir anda şarkıyı söylemeyi bırakan ünlü şarkıcı, herkesi şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir pastane açan ve açılış töreninde ailesi ile birlikte olan Mehmet Dinçerler, yüzüksüz bir şekilde kameralara yakalandı. İkilinin bir süredir paylaşım yapmamasının ardından yüzüklerini de çıkarmış olması, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

KÜSLÜĞÜN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI!

Kulislerden gelen bilgilere göre Mehmet Dinçerler’in çocuk istemesi ancak Hadise’nin yoğun konser temposundan ötürü şu an buna hazır olmayışı, ikilinin arasını açtı. İlişkilerinin başlarında iken birbirleri ile olan fotoğraflarını sıklık ile paylaşan ve el ele poz vermekten çekinmeyen Hadise ile Mehmet Dinçerler’in son günlerde ayrılık iddiaları ile gündeme gelmesi, ikilinin hayranlarını oldukça endişelendirdi.

ANNELER DEVREYE GİRDİ!

Hadise- Mehmet Dinçerler çiftinin evliliklerinde yaşandığı iddia edilen krizin çözümü için annelerin devreye girdiği ve çifti barıştırmaya çalıştıkları öne sürüldü.

Exit mobile version