Zam rekortmeni ayçiçek yağı, marketlerin yarışına ortak oldu: O market 5 lt ayçiçek yağını 129 TL’den satışa sundu! A101, ŞOK, ayçiçek yağı…

Henüz 2021 yılını bitirmeden başlayan zam furyası, 2022 yılına gelindiğinde de vatandaşların peşini bırakmadı. Her yeni güne, yeni bir zam haberi ile uyanan vatandaşlar, temel gıda alışverişlerini bile yapamayacak duruma geldiler. Özellikle Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile tedarik sürecinde sekteye uğrayan ayçiçek yağı, son zamanların en çok zamlanan gıda ürünlerinden biri oldu.

Ayçiçek yağı ürünlerin tamamına gelen yüksek oranlı zamlardan sonra ucuz market alışverişi yapabilmek için arayışlar içerisine giren vatandaşlara, Tarım Kredi’den müjdeli haber geldi. Zamların yapılmaya başladığı günden bu yana piyasa fiyatlarının oldukça altında tutarlarda ayçiçek yağı satışı yapan Tarım Kredi, 5 litrelik ayçiçek yağında tekrar indirime gittiğini duyurdu.

Tarım Kredi Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin ürünlerini kendi bünyesinde satışa sunan Tarım Kredi, yeni dönem zamlarından sonra 5 litrelik ayçiçek yağında tekrar indirime gittiğini duyurdu. Market, raflarında yer alan 5 litrelik TMO ayçiçek yağının fiyatını, 129 TL olarak belirledi.

A101 Ayçiçek Yağı Güncel Fiyatları

Ülke vatandaşları tarafından en çok ziyaret edilen zincir marketlerden biri olan A101 Market, ayçiçek yağına gelen zamlardan sonra bünyesinde satışa sunduğu ürünlerin fiyatlarını şu şekilde güncelledi:

ŞOK Ayçiçek Yağı Güncel Fiyatları

ŞOK Market de gelen ayçiçek yağı zamlarından sonra ürün fiyatlarını şu şekilde güncelledi:

Exit mobile version