Magazin

Zararlı madde kullanırken görüntülenen Şeyma Subaşı’ya Seren Serengil’den şok sözler: Keşke Hamdi Bey’in teklifini kabul etseydin de…

Seneler önce Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılan ve sonrasında da o dönem evli olan Ilıcalı ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisi Meedo ile yasaklı madde kullanırken görüntülendi. Subaşı’nın görüntülerine, Seren Serengil’den eleştiri gecikmedi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

Daha önce birçok kez yasaklı madde kullandığına dair haberler ile gündeme gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz cuma günü katılmış olduğu bir parti sonrası sosyal medyaya düşen görüntüler ile bu kez yakayı ele verdi.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Şeyma Subaşı, bir süredir ilişki içerisinde olduğu Mısırlı Meedo ve yüzü görünmeyen üçüncü bir kişinin, yasaklı madde kullandıkları görüldü. Paylaşılan video sonrasında hem sosyal medya kullanıcılarından hem de ünlü isimlerden büyük tepki geldi.

SEREN SERENGİL’DEN BOMBA PAYLAŞIM!

Seren Serengil, Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo’nun yasaklı madde kullandıkları görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra hem sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli magazin programından hem de sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı’nı topa tuttu. Instagram hesabından Şeyma Subaşı’nın “Var Mısın Yok Musun?” isimli programa katıldığı dönemden bir fotoğrafını paylaşan Seren Serengil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Keşke Hamdi Bey’in teklifini kabul etseydin. Ailen ile Samsun’dan başlayan yolculuğun, orada son bulsaydı. Paranı alıp gitseydin. Hem kendinin hem de başkalarının hayatını yaktın. Yazık.”

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN DESTEK GELDİ!

Ortaya çıkan video görüntüsünün ardından sessizliğini korumaya devam eden Şeyma Subaşı, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirilirken Seren Serengil’in paylaşımına binlerce kişiden destek geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan aldığı nafakadan mahrum kalması gerektiğini savunurken bazıları da “iyi Melisa’nın velayeti babasında” yorumunda bulundu.