Zayıflamak isteyenler dikkat! Nurgül Yeşilçay 5 kilo verdiren formülü açıkladı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Son paylaşımıyla da hızlıca kilo vermesinin sırrını açıklayarak sevenlerini güldürdü.

Nurgül Yeşilçay, FOX’un sevilen projelerinden “Kefaret” dizisi ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Mert Fırat’la başrolü paylaşan ünlü oyuncu, son dönemin en zorlu televizyon sezonlarından birinde tutunmayı başardı. “Teşkilat” dizisi gelene kadar pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri de “Kefaret” dizisiydi. “Teşkilat” dizisinin başlamasıyla “Kefaret” dizisi hakkında sürekli final söylentileri çıksa ve günü değişse de, şu an kesinleşen bir durum yok. Nurgül Yeşilçay da Instagram hesabından her fırsatta “yeni bölüm” paylaşımı yaparak dizinin biteceği söylentilerine son noktayı koyuyor. Güzel oyuncunun paylaşımları sadece diziyle ilgili değil.

5 kilo verdiren sır

Sık sık fiziğiyle ve kilolarıyla ilgili espriler yapan Nurgül Yeşilçay, bugün de 5 kilo zayıflatan bir makyaj malzemesi bulduğunu açıkladı. “Ya bir kontür makyaj malzemesi aldım, sürünce 5 kilo zayıflatıyor. Peki bu bilgi sizin ne işinize yarayacak?” diyerek takipçilerini güldürdü.

Kefaret dizisi final yapacak mı?

Tanınan yazar Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan, Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu Kefaret dizisi yayın hayatına ilk başladığı zamanlarda yüksek reytingler alıyordu. Ancak son zamanlarda dizinin reyting sayısının diğer programların karşısında düşmeye başladığı görüldü. Şimdilik sadece dizinin günü değişti ancak finalle ilgili bir açıklama gelmedi.

Exit mobile version