Zerrin Özer’in Flaş Kararı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Hayranları Bu Karar Karşısında Karalar Bağladı!

Uzun bir süredir hem sahnelerden hem de ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Zerrin Özer, bir sosyal medya platformundaki hesabı üzerinden flaş açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olarak kabul edilen ünlü sanatçının yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Hayranlarını üzüntüye boğan bu açıklama ve daha fazlası haberimizde…

Müzik Kariyerini Noktaladı

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yayınlayan Zerrin Özer, bir iki gün önce mesleki kariyerine kendi hür iradesi ile nokta koyduğunu duyurdu. Sağlık durumu ile ilgili iddialar ortaya atılmadan önce bu durumu açıklığa kavuşturmak isteyen Zerrin Özer, sağlık sorunu olmadığını ifade etti. Tüm sevenlerine sevgi ve saygılarını ileten Özer, teşekkürlerini sundu.

Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Zerrin Özer’in Instagram üzerinden yaptığı bu paylaşım, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni aldı. Yapılan yorumlarda ağırlıklı olarak, bu haber karşısında hayranların çok üzüldüğü ve Zerrin Özer’in çok sevildiğine yönelik mesajlar yer aldı.

Geçmişten Günümüze Zerrin Özer

Başkent Ankara’da 4 Kasım 1957 tarihinde hayata sözlerini açan Zerrin Özer, kariyer tercihini tıpkı ablası Tülay Özer gibi müzikten yana kullandı. 1975 yılında TRT tarafından düzenlenen bir müzik yarışmasında birinci olan Özer, ilk plağını 1976 yılında piyasaya sürdü.

İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte çalışan Zerrin Özer, caz ve dans müziği yaptı. 1976 yılında aranjmanını Esin Engin, söz ve müziğini ise Orhan Gencebay’ın yaptığı Gönül şarkısı ismi ile patlama yapan Özer, 1980 yılında Altın Plak Ödülü kazandı.

Ünlü şarkıcı 2005 yılına kadar çok sayıda plak, cd ve kaset piyasaya sürdü ve çok sayıda ödüle layık görüldü

Exit mobile version