Zeynep Bastık evleniyor! Düğün öncesi eğlence düzenledi

Reklamcı Tolga Akış ile nikah masasına oturacak olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, dün Çeşme’de bekarlığa veda partisi düzenledi. Gündüz saatlerinde havuz başında eğlenen Bastık’ı yakın dostları yalnız bırakmazken, ünlü çift akşam da yemek verdi.

Üç yıldır aşk yaşadığı ve aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile bugün Çeşme’de evlenecek olan şarkıcı Zeynep Bastık, dün bekarlığa veda partisi düzenledi. Alaçatı’daki bir otelde düzenlenen davete birbirinden ünlü isimler katıldı. Eğlenceli kareler de sosyal medyadan paylaşıldı. Bastık ve Akış, akşam da partiyi sürdürdü. Çift, yakın dostlarına önce yemek verdi ardından da müzik eşliğinde eğlendi.

Gündüz havuz başındaki eğlence sonrasında Bastık, akşam için göbeği açık göğüs dekolteli beyaz bir elbise giymeyi tercih etti. Davete katılanlar arasında bu yıl yaşadıkları aşkla magazin dünyasına bomba gibi düşen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, çocuklarını kucaklarına yeni alan Berfu ve Eser Yenenler çifti de vardı. Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran da Bastık’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ünlü şarkıcı Edis de geceye katılanlar arasındaydı. Edis, şarkılarıyla herkesi eğlendirdi.

ÜÇ GELİNLİK GİYECEK

Bastık, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı, “Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı… Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim; Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak” dedi. Bastık, “Ailecek çok heyecanlıyız. Düğün Çeşme’de olacak. İlişkimiz de zaten ilk orada başlamıştı. Biraz anlamlı olsun istedik” ifadelerini kullandı. Düğünü daha önce planladıklarını fakat pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen şarkıcı, “O şartlarda mümkün değildi. Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı… Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim; Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak” dedi.

Bastık, mayıs ayında reklamcı nişanlısı Tolga Akış’tan ikinci kez evlenme teklifi almıştı. Sevgilisine yine ‘Evet’ yanıtını veren Bastık, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Akış’ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Zeynep Bastık Kimdir?

8 Temmuz 1991 İstanbul doğumlu Zeynep Bastık, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Bir dönem Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini de yapan Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç’ın Lüzumsuz Savaş adlı şarkısına birlikte düet yapmış ve geniş kitlelerce tanınmıştır. Zeynep Bastık, daha sonra kendi albümünden çıkış parçası olan Fırça şarkısı ile müzik dünyasına adım attı.

Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine de adım atmış olan Zeynep Bastık, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde İrem karakterini canlandırmaktadır. Zeynep Bastık 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Yengeç burcudur.

Exit mobile version