Magazin

Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddia edilen manken Çağla Şikel’den kafa karıştıran açıklama! Gülerek aracına bindi!

Podyumların aranan isimlerinden birisi olan ünlü manken Çağla Şikel, yıllardır hem kamera önünde hem de kamera arkasında yüzlerce işe imza attı. Kariyerine manken olarak başlayan, sonrasında ise ekran önüne geçen Çağla Şikel, önce çok ses getiren “Cennet Mahallesi” isimli yapıda oyunculuğunu sergiledi, sonrasında ise gündüz kuşağı programlarında sunuculuk yapmaya başladı.

Uzun süredir FOX TV kanalında yayınlanan sabah programında sunuculuk yapan ve sağlık alanında uzman kişileri programında ağırlayan Çağla Şikel, sezon arasında olmasını fırsat bilerek bol bol tatil yaptı. Yıllar önce boşandığı eski eşi ve iki çocuğunun babası şarkıcı Emre Altuğ ile parmak ile gösterilen bir arkadaşlık ilişkisine sahip olan Çağla Şikel, çocuklarını tatil boyunca yanından ayırmadı.

Şu sıralar Çeşme’de olan Şikel, son günlerde özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı. Evlenip anne olduktan sonra hakkında herhangi bir özel haberin yapılmaması için ek bir çaba içerisinde olduğu görülen Çağla Şikel, aşk iddiaları ile gündeme gelince herkesi şaşırttı.

Uzun bir süredir kimse ile görüntülenmeyen ancak ara ara bazı isimler ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde şarkıcı eşi Zeynep Bastık’tan boşanan Tolga Akış ile anılmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Şikel, basın mensuplarının aşk iddialarına karşı yönelttikleri soru karşısında kafa karıştıran bir yanıt verdi.

TOLGA AKIŞ İLE ANILDI!

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında Zeynep Bastık ile hayatını birleştiren ünlü menajer Tolga Akış, bu senenin aynı ayında boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Birbirlerine duydukları sevginin daimi olduğunu ancak evliliği yürütemediklerini belirten Tolga Akış, geçtiğimiz günlerde ünlü manken Çağla Şikel ile anıldı.

AKIŞ YALANLADI!

Çağla Şikel ile Çeşme’de aynı mekanda görüntülenen ve bu görüntülenme ile de aşk iddialarını kuvvetlendiren Tolga Akış, yaptığı bir açıklamada aşk iddialarını yalanladı.

ÇAĞLA ŞİKEL KAFALARI KARIŞTIRDI!

Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Çağla Şikel hızlıca aracına doğru ilerlerken basın mensuplarından gelen soruları da yanıtlamaya çalıştı. Şikel Tolga Akış ile aşk yaşadığına dair iddiaların sorulması üzerine “sonra konuşuruz” diyerek gülerek aracına bindi. Şikel’in iddiaları yalanlamaması, kafaları karıştırdı.