Zincir Marketlerin İndirim Savaşları Hız Kesmeden Devam Ediyor! BİM Bu Hafta Yaptığı İndirimler ile Rakipleri A101 ve ŞOK’u Geride Bıraktı!

Küresel anlamda etkisini gün geçtikçe daha fazla gösteren ekonomik kriz, hemen hemen her sektörde ürün ve hizmetlere fahiş zamlar gelmesine neden oldu. Yaşanan bu zamlar her kesimden vatandaşın alım gücünün ciddi oranlarda düşmesine sebep oldu.

Alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaş, alışverişe çıkmadan önce ne alacağını ve nerden alacağını eksiksiz olarak araştırmaya başladı. En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara almak isteyen tüketiciler, zincir marketlerin kampanyalarına göz dikti.

Zincir Marketlerin Kıyasıya Rekabeti Devam Ediyor!

Her hafta yeniledikleri indirimli ürünleri tüketicinin karşısına çıkan A101, ŞOK ve BİM gibi zincir marketler, en kaliteli ürünleri en uygun fiyata müşteri ile buluşturabilmek için kıyasıya bir rekabet içerisinde kendilerini buldular.

Her hafta yenilenen ürünlerinde rakiplerinin önü geçmeyi hedefleyen zincir marketlerden olan BİM, 17 Haziran tarihi itibarı ile geçerli olacak indirimleri ile rakiplerinin bir adım önüne geçti.

BİM Aktüel Ürünler- İndirimli Ürünler

Exit mobile version