Ziraat Banka kartı olanlar dikkat: Bugüne özel 150 TL verilecek!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre 8 gün sonra bitecek kampanya ile ilgili duyuru yapıldı. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL verileceği açıklandı.

Ziraat Bankası Cafe ve Restoranlar, Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri, Kozmetik, Giyim ve Aksesuar, Gıda, Sinema harcamalarınıza Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL vereceğini duyurdu.

Bankkart’ınız ile Cumhuriyet Bayramı’na Özel 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak. Kampanyanın ise 6 Kasım’da biteceği öğrenilirken katılmak için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr’den katılım sağlanacağı bildirildi.

150 TL VERİLECEK

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Giyim, Kültür Sanat, Kafe Restoran, Kitap Kırtasiye ve Kozmetik sektöründe yer alan üye işyerlerimizde yapacakları her 1.000 TL ye ulaşan alışverişlerine 50 TL, Toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 11 Kasım 2022 tarihinde yüklenecektir

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Exit mobile version