Ekonomi

Ziraat Bankası 105 Bin TL’ye satıyor: FORD marka araba satışına çıkıldı!

Ziraat Bankası araç satış ekranı üzerinden yayınladı. Kamu Bankası FORD marka arabayı 105 bin TL’den satışa çıkardı. Arabayı satın almak isteyenlerin ilan için teklifte bulunması gerekiyor.

Kamu ve özel bankalar icradan konut ve araba satışı yapabiliyorlar. Ziraat Bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden yeni araç ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlar arasında FORD marka arabanın 105 bin TL’ye satışa çıkıldığı görüldü. Satış işlemi için ilk teklifin verilmesi bekleniyor.

NASIL BAŞVURULUR?

Araçlara teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekmektedir.

İHALE NASIL YAPILACAK?

Herhangi bir araç için teklif verildiği anda, o araç için Banka tarafından belirlenen ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale için kalan süre ve o araca teklif geldiği, internet sayfamızda tüm müşteriler tarafından görülebilecektir. İhale süresi içinde, teklif vermek isteyen müşteriler, yukarıda açıklanan başvuruları yaparak ihaleye katılabilir. İhale bitiş saatine 30 dakikadan az bir zaman kala yeni bir teklif verilmesi veya mevcut bir teklifin arttırılması halinde, ihale bitiş saati, otomatik olarak 30 dakika daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde başka teklif gelmemesi durumunda ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren müşteri, ihaleyi kazanmış olacaktır.

BAŞLANGIÇ BEDELİNİN ALTINDA TEKLİF VERİLEBİLİR Mİ?

Başlangıç bedelinin altında teklif verilememektedir