Ziraat Bankası 230 bin TL’ye ev satıyor: Hemen şubeye başvurabilirsiniz!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden konut ilanları yayınladı. Kamu bankası tarafından yayınlanan ilan listesinde 121 m2 apartman dairesinin 230 bin TL’ye satışa çıktığı görüldü. Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ihalelere katılmak için hemen Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihale ile ev satışı gerçekleştiriyor. Kamu bankası yeni ilanları gayrimenkul satış sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlanan ilanlar arasında Ankara’da bir apartman dairesinin 230 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Banka e-ihale ile satış yaptığı gayrimenkuller için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonuna gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerektiğini bildirdi.

Ziraat Bankası tarafından istenen belgeler:

Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontu

Tüzel kişiler için; Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri.

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdanı fotokopisi

Ziraat Bankası’ndan gayrimenkul satın almak isteyenler hemen banka şubesine giderek detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Exit mobile version