Ziraat Bankası 85 bin TL’ye DACİA araba satıyor!

Ziraat Bankası araba almak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar yayınladı. İkinci el araba ilan listesinde pek çok araba markasının bulunduğu görüldü. Kamu Bankası ilan listesinde 85 bin TL ile DACİA araba satışa çıktı. İşte Ziraat Bankası araç satışlarına ilişkin olarak bilinmesi gerekenler…

2021 yılında ikinci el araba satın almak isteyen vatandaşlar bankaların ihale ile sattıkları arabaları araştırıyorlar. Ziraat Bankası araç satış sayfası üzerinden yeni ilanlar yayınladı. İlan sitesinde FIAT, VOLKSWAGEN, DACİA araçların yer aldığı görüldü.

ARAÇ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Ziraat Bankası araç alım satımı

Ziraat Bankası İnternet Şube ve Ziraat Mobil’den Güvenli Ödeme Sistemi İle Araç Alış-Satışı Yapabilmek için;
Başvuru Süreci sadece 2 aşamadan oluşmaktadır:

1 – Satıcı Kaydının Yapılması : Ruhsat sahibinin sisteme giriş yaparak Ödemeler> İkinci El Araç/Satış > Satıcı İşlemleri menüsünden; Aracın Plakası, Satış Tutarı ve Alıcı Cep Telefonu numarası girişi ile hesap seçimi yaparak satıcı kaydını oluşturması gerekmektedir. Satış kaydı ile birlikte satıcı ve alıcıya işlem referansı sms ile bildirilir.

2 – Alıcı Kaydının yapılması: Aracı alacak kişinin sisteme giriş yaparak Ödemeler> İkinci El Araç/Satış > Alıcı İşlemleri menüsünden; cep telefonuna gelen referans numarası ile işlemin detaylarını görüntülemesi ve hesap seçimi yaparak alıcı kaydını oluşturması gerekmektedir. Alış kaydı ile birlikte satıcı ve alıcıya araç bedelinin güvence altına alındığı ve devir tescil işlemlerini gerçekleştirmek üzere notere gitmeleri gerektiği sms ile bildirilir.

Exit mobile version