Ekonomi

Ziraat Bankası anında 50 bin lira veriyor! Vade sayısı ve faiz oranları açıklandı

Ziraat Bankası tarafından tüketici kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında ihtiyaç tutarında nakit kredi verildiği belirtildi. Bu kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade imkanı sağlandığı belirtildi ve banka tarafından faiz oranları da paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU YERİ

Tüketici kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını banka şubeleri, internet sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Ziraat Bankası tarafından kredinin özellikleri de belirtildi. Bu doğrultuda tüketici kredisi kampanyasının özellikleri şöyle oldu:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

ÖRNEK ÖDEME 

Bu kampanya kapsamında 50 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1993 lira oluyor. Bunun yanı sıra yıllık maliyet oranı da yüzde 28,8237 oluyor.