Ziraat Bankası araba ve ev satıyor: Fiyatları gören şoke oldu!

Ziraat Bankası araba ve ev satışı yapıyor. Kamu Bankası Eylül ayı için yeni satış listelerini yayınladı. Fiyatları gören vatandaşlar ise şoke oldu. Ziraat Bankası tarafından ucuza satılan ev ve arabaları satın almak için ise ihaleye katılım sağlamak gerekiyor.

Ziraat Bankası icradan konut ve araba satışı yapıyor. Banka gayrimenkul satışları için yaptığı açıklamada, “Bankamız tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller için Bankamızda kullandırılan konut kredilerinde tahsis ücreti alınmamaktadır ve ekspertiz ücretinden muaftır.” İfadelerini kullandı. Ayrıca satışların bir kısmının fiziki ihale yöntemiyle bir kısmının e-ihale yönetimiyle gerçekleştiği bildirildi.

Başvuru nasıl yapılır?

E-İhale ile satın alma işlemi yapmak isteyenlerin en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırması gerektiği bildirildi. Ayrıca şubede doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonuna gelecek şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekiyor.


97 bin TL’ye araba 120 bin TL’ye ev satılıyor

Ziraat Bankası gayrimenkul ve araç satış ekranlarında 97 bin TL’ye araba 120 bin TL’ye ev satışına çıkıldığı görüldü.

Exit mobile version