Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine özel 2500 TL kampanya: Yarından sonra 23.59’da son bulacak!

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Banka, Bankkart ile yapılan harcamaları daha avantajlı hale getirmek için kampanyalar başlatıyor. Konaklamadan, akaryakıta birçok sektörde başlatılan kampanyalar belirli aralıklarla düzenleniyor. Bankanın konaklama sektöründe yayınladığı kampanya dikkat çekiyor. Buna göre, yapılan harcama doğrultusunda 2500 TL’ye kadar Bankkart lira verilecek. Tatil planı yapan müşterilerin dikkatini çekecek olan kampanya yarından sonra sona erecek.

Ziraat Bankası Bankkart kampanya açıklaması;

Ziraat Bankası, Bankkart kampanya açıklamasında bulundu. Banka, tatilini eylül ayına bırakanlara güzel bir fırsat sunarak, tatil kampanyası başlattı. Yarından sonra saat 23.59’da sona erecek olan kampanyanın tüm detayları tek tek açıklandı. Bankadan alınan bilgilere göre, kampanyaya dahil olanlar 2500 TL’ye kadar Bankkart lira kazanacak.

Ziraat Bankası, Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliğiyle Coral Travel’da tek seferde yapılacak olan 12.500 TL ile 17.499 TL arasındaki peşin alışverişlerde 1000 TL Bankkart verilecek. Kampanyanın 15 Eylül tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi.

Exit mobile version