Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine sürpriz: Banka kartlara para hediye edecek!

Ziraat Bankası, müşterilerine yeni yıl kampanyası düzenledi. Bankkart sahiplerine özel kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası, 31 Aralık tarihine kadar yapılacak harcamaya Bankkart lira hediye edecek. Kampanya hakkında tüm bilgiler tek tek açıklandı.

Ziraat Bankası’ndan güzel bir haber geldi. Banka, yeni yıl alışverişini daha avantajlı hale getirmek için kampanya düzenledi. Başlatılan kampanya kapsamında, yeni yıl alışverişlerinde 2.500 TL ve üzeri her işleme 250 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyaya SMS ile dahil olunabilecek.

ZİRAAT BANKASI YENİ YIL KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kampanya 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılmak için YENIYIL yazıp 4757’ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya süresince Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri her alışverişinize 250 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira verilecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Bankkart Liralar, kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri ve karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart

Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Exit mobile version