Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklama yapıldı: Ücretsiz olacak! 8 Ağustos tarihine kadar…

Ziraat Bankası müşterilerine özel bir açıklama yapıldı. Ziraat Bankası, araç sahiplerine yönelik düzenlediği kampanyasıyla dikkat çekiyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini Ziraat Bankası kartıyla gerçekleştiren müşterilere bir avantaj sunuldu. Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin yararlanabileceği avantajla ilgili detaylar belli oldu.

MTV ÖDEMELERİNE ÜCRETSİZ 4 TAKSİT FIRSATI

Ziraat Bankası müşterileri Bankkart ile yapacağı harcamaları avantaja çevirebiliyor. Bankadan yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit yapılacak. Kampanyanın 8 Ağustos tarihine kadar geçerlilik süresi olduğu bildirildi.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI DETAYLARI;

Kampanya 1 Temmuz – 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Exit mobile version