Ziraat Bankası BMW ve Renault marka icralık araçları satışa çıkardı: 2018 model Renault Megane, 415 bin TL!

Ziraat Bankası elinde bulunan icralık BMW ve Renault marka araçlar için yeni satış ihaleleri düzenlediğini duyurarak ihalelere ve araçlara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN BMW MARKA SATILIK ARAÇ İLANLARI!

Ziraat Bankası Intengo ile varmış olduğu anlaşma kapsamında elinde bulunan icralık araçlara ilişkin yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka söz konusu ihalelere konu olan BMW marka icralık araçların özelliklerini şu şekilde sıraladı:

ZİRAAT BANKASI’NDAN RENAULT MARKA SATILIK ARAÇ İLANLARI!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka söz konusu ihalelere konu olan Renault marka icralık araçların özelliklerini şu şekilde sıraladı:

ZİRAAT BANKASI’NIN İCRALIK ARAÇ İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık araç ihalelerine katılım sağlamak isteyenler için ihale katılım detayları belli oldu. Banka, bilinmesi gerekenleri kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu araç ihalelerine katılmak ve ihale kapsamında satışa sunulmuş olan araçlar için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle ilgilendikleri araçlar için belirlenmiş olan teminat bedellerini yatırmaları gerektiğini ve banka ile araç satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini bildirdi. Yatırım işlemlerinin ardından banka yetkilisinin sistem üzerinden Intengo bilgilerini aktaracağını belirten kamu bankası, sonrasında sisteme giriş yaparak online olarak fiyat tekliflerinin verilebileceğini açıkladı.

Exit mobile version