Ziraat Bankası çalışanlar için duyurdu: Eğer maaşınızı bu bankadan çekerseniz…

Türkiye’de milyonlarca vatandaş uygun finansmanlı kredi araştırmaları yapıyorlar. Bu kapsamda Ziraat Bankası çalışanlar için kredi fırsatını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada, maaşını Ziraat’ten çekenlerin konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılaşacakları ve şubeye gitmeden kredi kullanabilecekleri bildirildi.

Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden çalışan müşterileri için ayrıcalıklarını duyurdu. Banka, maaşını Ziraat’ten çekenlerin konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılaşacakları ve şubeye gitmeden kredi kullanabilecekleri bildirdi. Söz konusu kredi avantajları için yapılan açıklamada, “Maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan çalışanlar, Çalışanın Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor, Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor.” İfadeleri kullanıldı.

Ziraat Bankası’nın tüketici ve konut kredisi fırsatları

 

 

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.
Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan çalışanlar faydalanabilecektir.

Exit mobile version