Ziraat Bankası çok acil para ihtiyacı olanların yanında! Başvurular resmen başladı

Ziraat Banksı tarafından acil para ihtiyaçları için kredili mevduat hesabı kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile hesabınızda para olmasa bile Bankkart ile alışveriş yapılabileceği ve otomatik ödeme talimatında olan faturaların aksatılmadan ödenebileceği ifade edildi. Bu kampanya hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KREDİNİN AÇIKLAMASI 

“Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesabınızda para olmasa dahi para çekebilir, Bankkartınızla alışveriş yapabilir ve Otomatik Ödeme Talimatlarınızda bulunan faturalarınızı aksatmadan ödeyebilirsiniz.

Bankkart ile ATM’lerimizden 7 gün 24 saat boyunca kredi kullanabilir ve sadece kredi kullandığınız günler için faiz ödersiniz.”

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Bu kampanya için başvuruların nereden yapılacağı da belirtildi. Bu doğrultuda vatandaşlar başvurularını banka şubeleri üzerinden, web sitesi üzerinden, mobil uygulamadan, internet şubesinden, ATM’den ve çağrı merkezinden yapabileceklerdir.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Kredinin özellikleri ise şöyle oldu:

Faiz, hesabınızın ek​siye düştüğü günler için ay (veya üç ay) sonunda kesilir ve hesabınıza para yatınca sıfırlanır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Exit mobile version