Ziraat Bankası duyurdu: Dar gelirlilere 259 TL ödeme! Hemen başvuru yapabilirsiniz!

2022 yılına girilmesi ile birlikte, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar çeşitli kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Günümüz gelişen teknolojisi sayesinde banka kartlarının ve kredi kartlarının her alanda rahatlık ile kullanılabiliyor olması, bankaların daha çok bu alan da kampanya geliştirmesine sebebiyet veriyor.

Hemen hemen her bankanın kredi kartı ya da banka kartı kullanan müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu birtakım kampanyalar bulunuyor. Mevcut kampanyaların arasına Ziraat Bankası da bir kampanya daha ekledi. Buna göre bankanın belirlemiş olduğu kurallara uyum sağlayanalar 259 TL’ye kadar TL kazanma hakkına sahip olacak.

Ziraat Bankası Müşterilerine 259 TL Dağıtacak!

Yeni dönem itibari ile kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanan müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanya sayesinde herkes 259 TL’lik ödülden faydalanabilecek.

Ziraat Bankası geliştirmiş olduğu yeni kampanyanın detaylarını şu şekilde açıkladı:

Ziraat Bankası Hediye TL Kampanya Detayları

Ziraat Bankası’nın yeni dönem hediye TL kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin çeşitli şartları sağlamaları gerekiyor. Buna göre banka, sağlanması gereken kampanya koşullarını şu şekilde ilan etti:

Ziraat Bankası Hediye TL Kampanyası Başvuru Detayları

Ziraat Bankası’nın yeni dönem kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin, 7 Şubat 2022 tarihine kadar Bankkart Mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Exit mobile version